VRIJDAG

Rock On Friday

Op vrijdag 12 april om 21:00 uur is de tent weer ouderwets gevuld met een stevig potje Rock ’n Roll uit de regio! Gegarandeerd dat de voetjes de hele avond van de vloer gaan!

Greenlight

In juni 2014 begonnen vier jongens uit Bathmen met elkaar te jammen en muziek te maken, met als voorbeeld de vele andere bands uit Bathmen. De naam “Greenlight” komt van groen licht oftewel vol gas. En dat doen ze zeker!

Deze band is voor niemand een onbekende, als je tenminste op het Treffers Weidefeest 2018 bent geweest! De muziek die Greenlight door de speakers laat brullen ligt tussen Bökkers en de Foo Fighters, tussen Anouk en AC/DC of tussen Creedence en de Rolling Stones, kortom genoeg vuur om de avond flink op te stoken!

 

Gust

Niemand minder dan de band Gust staat deze avond vol energie te knappen op het podium!

Vorig jaar was het met Gust al een geweldige avond vol Rock ’n Roll, en dit jaar doen ze het nog eens dunnetjes over!

Ze spelen bekende en minder bekende hits, van de Golden Earring tot aan Queen en van Johnny Cash tot aan Dire Straits, alles zal deze avond uit de speakers brullen!

Een energieke show zonder poespas, dat kan je niet missen!!!

 

Prijzen vrijdag 12 april:

Gratis entree


ZATERDAG

Weide Club Night

Op zaterdag 13 april gaan wij dit jaar vanaf 21:00 uur weer flink dansen en raven op de dansvloer. Het Treffers Weidefeest wordt die avond geheel omgedoopt tot een mega club/discotheek. Dit alles in het thema van “de Zoo”. Met een mega DJ-podium, grote dansvloer, danskooien en spectaculaire rariteiten kun je deze avond helemaal uit je plaat gaan op dance, house, top 40 en nog veel meer!

Kraakthelder

Dit jaar trappen we de zaterdagavond af met een regelrechte voltreffer! Deze vijfkoppige band laten de hele tent donderen alsof de bliksem inslaat. Met hun keiharde, energieke en vertrouwde meezingers, krachtige rock covers en guilty pleasures, kunnen wij zeggen dat hier geen woord aan gelogen is!

Dit alles zorgt ervoor dat jij met je vrienden deze spetterende show mee móet maken!

DJ Harry

Deze man is ondertussen een echte eretreffer geworden! DJ Harry zal deze zaterdagavond onvergetelijk maken! Dat doet hij niet alleen, maar samen met jullie!

Met een spectaculaire show vol confetti, swingende deuntjes, aanstekelijke muziek en zijn eigen mixtapes zal hij er voor zorgen dat het een en al gekkenhuis wordt.

Prijzen zaterdag 13 april:

Voor 22:00 uur € 5,- entree
Na 22:00 uur € 8,- entree

 

ZONDAG

Beestachtige Zondag 

Op zondag 14 april pendelt wederom het Treffersbusje weer tussen Heeten en het feest der feesten. Deze middag zullen we allemaal doorbrengen in het wild. Het feestterein zal namelijk omgetoverd zijn in een ware Treffers Dierentuin.

Vanaf 15:00 uur is iedereen weer van harte welkom om het weekend op een fantastische manier af te sluiten!

DJ Harry

DJ Harry zal ons deze middag van de nodige muziek voorzien. Alle hits van de laatste 20 jaar zullen in een ongekend snel, dans-, zing- en drinkbaar tempo voorbij komen en net als vorig jaar zal het dak er volledig af gaan!

De Zwarte Jannes
 
Orlando Uitenwerf, ook wel bekend als de Zwarte Jannes, is een zanger en entertainer die vooral Nederlandstalige muziek zingt. Met zijn enthousiasme zijn wij er van overtuigd dat het een grote gezellige boel gaat worden op deze beestachtige zondag!
 
Prijzen zondag 8 april:
Gratis entree
Gratis vervoer pendelbusje Treffers tussen Heeten Centrum en Treffers Weidefeest