Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vrijdagavond 12 april

De avond wordt gestart met het Nederlandstalige duo ‘Harten 10’. Allang geen onbekenden meer in de piratenwereld. Daarna zal het populaire ‘Poar neem’n on tour’ het podium betreden. Met een flinke dosis humor én interactie met het publiek, zullen zij er voor zorgen dat je nooit meer vergeet: Probleem’n? Poar Neem’n! En alsof dat nog niet genoeg is, komt de koning van de polonaise de tent verder op zijn kop zetten. De enige echte Ronnie Ruysdael! En als Ronnie is geweest, is er één ding zeker: iedereen gaat met een glimlach naar huis!

Tent open: 21.00 uur. Entree: 10 euro

Zaterdag 13 april

Voor de zaterdagavond is de band Lead gestrikt. Vijf heren en een charmante dame hebben samen maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party-animals het podium betreden.
Ook zijn de DJ’s van Qmusic geboekt. Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits die stiekem eigenlijk best goed zijn. Want of het thema nou Fout, Carnaval, Après-ski, 80’s & 90’s, Dance Classics, Disco of Kerst is: Het Foute Uur is altijd op z’n plek en gegarandeerd een doorslaand succes!

Tent open: 21.00 uur, Entree: 10 euro

Zondag 14 april

De middag staat traditiegetrouw in het teken van de jaarlijkse autorodeo! Het belooft weer een waar spektakel te worden. De start van de autorodeo is zondag om 13.30 uur en wordt zoals ieder jaar weer gehouden aan de Boerhaarseweg te Wijhe. Na de rodeo barst het feest weer los met een spetterend optreden van de Paloma’s! Entree: 5 euro, onder 12 jaar: Gratis.

Al met al voldoende ingrediënten voor een (feest)weekend vol muziek, spektakel en gezelligheid op de Boerhaar!

Meer informatie: http://www.kpjfeestweekend.nl/