Zet binnen 1 minuut alle feesten in je eigen agenda.

BOERHAAR – In het (feest)weekend van 12, 13 en 14 april is het eindelijk zover: KPJ Feestweekend in Boerhaar! En zoals alle voorgaande jaren zal dit nu ook weer groots gevierd worden. De organisatie heeft weer gezorgd voor een gevarieerd programma. Tijdens dit (feest)weekend zullen verschillende artiesten de podia betreden.

“De boer dat is de keerl” op de Kôle Kermse in Broekland

De Kôle Kermse vlag kan uit. Het tentfeestseizoen gaat op 22, 23 en 24 maart weer beginnen. Sinds 1995 geeft de Kole Kermse traditiegetrouw het startschot. Al net zo lang, heeft de Kôle het boertie als logo. Het boertie geeft het karakter van het feest perfect weer. Stoer, hard werken, niet zeiken, feest maken met elkaar, het symboliseert een echte Sallander. Dit jaar zal die boer MEGA groot verschijnen in Salland, want de boer dat is de keerl.

Heeten – Treffers Weidefeest. 3 Dagen feest in april > Daar tref je het!

30 JAAR BOUWVAKFEEST OUD LUTTEN

Een ieder is er wel eens geweest ,heeft er over gehoord of wel eens wat over gelezen in de media enz maar ons feestje bestaat dit jaar alweer 30 jaar !!!!

Wie had dat ooit gedacht toen we in 1989 als 16 jonge broekies eraan begonnen om al die verjaardagen in 1 keer te vieren in plaats van elke maand 1 of meerdere verjaardagen te houden.