Inspiratie

Achter de schermen moet er veel gebeuren voordat er een feest georganiseerd. Er komt ook veel bij kijken. Wat zoal? Check het hier.

Opbouwen feesttent

Tent

Je bent een tent nodig? Waar je die kunt huren? Waar moet je op letten? Klik verder.

Meer

Sanitair

Niet onbelangrijk zijn de sanitaire voorzieningen. Niemand zijn hobby, maar gelukkig zijn er wel ondernemers die u kunnen helpen. Klik verder.

Meer

Fietsenstalling

Zorg voor een goede overzichtelijke fietsenstalling. 

Garderobe

Het laatste wat je wilt is chaos op het einde van de avond met mensen die een borrel op hebben. Zorg dus voor een goede strategie bij de jassen.

Afzettingen

Voor de veiligheid moet er veel worden afgezet. Wat is handig en waar haal je het materiaal? Klik verder.

Rijplaten

Om te zorgen dat zwaar materieel niet het hele terrein vernield worden er rijplaten neergelegd. Waar huur je die dingen? Klik verder.

Werktuigen

In de voorbereiding, tijdens en na het feest is het vaak makkelijk om werktuigen tot je beschikking te hebben. Maar welke, en waar regel je die spullen? Klik verder.

Stroomvoorziening

Zonder stroom geen band, geen koud bier etc. etc... dus goede stroomvoorziening zijn enorm belangrijk. Regel het goed, lees onze tips.

Meubilair

Voor het gemak is het fijn als je af en toe kunt zitten.  Zorg voor goed meubilair. Klik verder.

Plattegrond

Wil je er zeker van zijn dat alles op de juiste plek komt te staan? Maar een tekening. Wat je hierover wilt weten lees je door verder te klikken.

Klimaatbeheersing

Het kan soms koud zijn, of juist warm. Hoe en waarmee regel je het klimaat op uw feest. Als het aangenaam is zal het volk langer blijven.

Verlichting

Overdag is het geen probleem, maar als het donker is dan moet je zorgen voor goede verlichting buiten het terrein. Dan kan men zien waar men loopt en kan met snel hun fiets terug vinden.