Catering inspiratie

Je moet aan veel dingen denken tijdens het organiseren van een feest. Wij hebben wat ideeën op een rij gezet. 

Cateraars

De (vette) hap mag niet ontbreken op een feest. Er zijn een hel aantal cateraars die zich hebben gespecialiseerd op eventcatering. Wij hebben ze uitgelicht. Klik verder.

Meer

Shotjes bar

Hij wordt steeds populairder, de shotjes bar. Zorg voor enthousiaste bediening en maak er een feestje van. Dan vliegen de shotjes de deur uit.

Bediening

Misschien leuk om eens met bediening te werken. Ze zijn natuurlijk in te huren. Maar misschien zijn er ook wel een paar dames of heren voor de porren.

Buffetten

Die hard werkende vrijwilligers verdienen ook wel een hapje tussendoor. Schakel een cateraar in die dit komt verzorgen. Klik verder.

Meer

Zelf catering

Weet je genoeg vrijwilligers te vinden? Dan is zelf de catering verzorgen een goede optie om meer inkomsten te genereren. Waar huur je spullen? Klik verder.

Meer

Inkoop drank

Waar de meeste feesten het meeste omzet mee draaien is de drankomzet. Maar waar koop je in? Waar moet je aan denken? Klik verder.

Meer

Tappen

Tappen? Het lijkt makkelijk, het is ook niet heel moeilijk, maar het moet wel goed zijn! Tegenwoordig betaal je een behoorlijk bedrag voor een biertje, daar wil je wel wat voor terug.

Meer

Bierdragers

Vergeet niet voldoende bierdragers te hebben. Liefst ook een beetje stevige. Te slappe of te weinig bierdragers wordt als erg vervelend ervaren.