Wi-j doet t samen!

Wij zijn voor het behoud van de feesten in Salland. Iedereen die in een dorp woont, of heeft gewoond, snapt dit. Het is het hoogtepunt van het jaar, het jaarlijkse dorpsfeest. Veel inwoners zijn betrokken bij het feest, meestal vrijwillig, het levert plezier en saamhorigheid op. Het geeft het dorp zijn karakter. Het is dan ook erg goed voor de leefbaarheid in de dorpen. De feesten zijn een goede inkomstenbron voor gemeenschappelijke doelen, of het is een goed moment om voor die doelen geld op te halen, fantastisch toch! Wij vinden het zo belangrijk dat we de organisatoren een helpende hand willen bieden. De feesten in Salland mogen toch niet verloren gaan?

Jaarlijks

0
Feesten
0
Ondernemers
0
Muzikanten

Wij helpen de organisatie

Our Team

Bastiaan

Veltien

Fotograaf

Bastiaan

Veltien

Organisator

Bastiaan

Veltien

Websitebeheerder

Happy Clients

Sallandse Feesten heeft ons enorm geholpen bij de zoektocht naar nieuwe ideeën. De website is een grote inspiratiebron voor onze organisatie. 

Kole Kermse, Dorpsfeest

Wij nodigen Bastiaan Veltien van Sallandse Feesten al enkele jaren uit om bij ons foto's te komen maken. Wij zijn erg tevreden met de resultaten zodat wij en onze bezoekers na kunnen genieten van het feest.

Midzomerfeest Mariënheem, Dorpsfeest

In 2018 maakte Bastiaan voor het eerst foto's op ons feest. We hadden gevraagd om de sfeer vast te leggen van de avond. Dat is meer dan geslaagd. Nu hebben we een mooi selectie foto's die we komend jaar voor de PR kunnen gebruiken. 

Sukerbietenfeest, Dorpsfeest