woensdag, 28 maart 2018 13:32

Trekkergebrul en geronk van motoren in Marle!

Trekkergebrul en geronk van motoren met een vleugje boerenrock, dat is Paasweekend Marle!

In het weekend van 30 maart t/m 2 april 2018 staat Paasweekend Marle 2018 op het programma. En wat voor een programma! Er komen bekende artiesten richting Marle, en er zal weer veel motorisch geweld te zien zijn gedurende het gehele weekend.

Het lijkt een traditie te worden, ook dit jaar start het Paasweekend Marle op vrijdag (30 maart) met de zitmaaierrace. Om 17:00 uur moeten de rijders aanwezig zijn, en om 18:00 uur zal het eerste startschot klinken. Het is de eerste wedstrijd van het seizoen voor de rijders voor het Overijssels kampioenschap 2018. Het unieke van deze wedstrijd is dat hij start in de avondzon, maar dat de rijders ook in de schemer en het donker moeten rijden. Extra spanning voor de toeschouwers. In de pauze van de zitmaaiers zal er weer een brommercross worden gehouden. Zij zullen strijden voor de titel; beste brommercrosser van Marle. Wie wil dit nou niet zijn? Opgave kan vanaf 17:00 uur in de jurywagen op het terrein. De tent’deuren’ gaan vanaf 20:00 uur open voor de heren van Bökkers. Zij zijn graag geziene gasten in Marle. Want met de heren van Bökkers weet je zeker dat het een gezellig feestje wordt.

Zaterdagmiddag 31 maart zetten wij het feestje voort voor alle jonge feestgangers. Deze middag zal er weer een gezellige kindermiddag worden gehouden vanaf 14:00 uur. Er is genoeg vertier zoals knutselen, spelen en knuffelen met dieren. De middag zal afgesloten worden met een leuke kinderdisco. Met een beetje geluk brengt de paashaas ook nog een bezoekje. Alle (groot)ouders zijn ook uitgenodigd voor deze middag. Na afloop van de kindermiddag is er om 17:00 uur de (je raadt het al) 5 UURSSHOW. Een gezellig samenzijn met een lekker drankje en gezellige muziek. De zaterdagavond staat altijd garant voor een gezellig avondje uit. Dit jaar zullen de heren van FRAGMENT hun muziek ten gehore brengen. Tijdens het 1030 jarig bestaan van Marle hebben zij al laten horen wat zij kunnen, en de organisatie was zo enthousiast dat ze ook tijdens het Paasweekend het dak er af zullen spelen!

Paasmaandag (2 april) staat voor de 21ste keer in het teken van de trekkerslep. Ook dit jaar stonden de deelnemers te popelen om zich in te kunnen schrijven tijdens de opgave avond. Binnen een mum van tijd waren de eerste klasses al vol en moest de organisatie mensen op de reservelijst plaatsen. Vanaf 10.00 uur zullen de sleppers van start gaan. In de verschillende klasses zijn er in totaal 250 startbewijzen vergeven. Opnieuw zal er niet alleen een slepcompetitie zijn voor de volwassenen, ook de kleinere sleppers onder ons kunnen zich vanaf 13.30 uur inschrijven voor de skelterslep. Dit jaar zal het Paasweekend Marle afgesloten worden door de heren van de BTW band. Deze veelzijdige band zal er voor zorgen dat het een Paasweekend wordt voor in de boeken.Voor meer informatie en leuke acties kijkt u op onze facebookpagina www.facebook.com/paasweekendmarle of onze website www.paasweekendmarle.nl Wij zien u graag terug op het feestterrein aan de Meester Werkmanstraat nabij de rotonde in Marle (gemeente Hellendoorn).


Zie ook

Nieuws!

Geef je mening

Binnenkort

Video's

Geef je mening