DD-MC Druk

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

DDMC: een keuze voor kwaliteit!


Drukkers zijn er in vele soorten en maten. De (zakelijke) klant heeft dus een ruime keuzemogelijkheid, maar heeft wellicht moeite om het kaf van het koren te scheiden.

Een keuze voor het digitale drukwerk van DDMC in Raalte betekent een keuze voor flexibiliteit, snelheid en service. Maar, vooral ook voor kwaliteit, want dat staat bij eigenaar Ronny Cents altijd voorop.

DDMC garandeert dat er voor elke klant een oplossing te vinden is, waarbij iedereen meer dan tevreden is. Wie bij DDMC over de drempel stapt, voelt gelijk dat je met professionals te maken hebt en dat het bezoek niet eenmalig zal zijn.

Kaagstraat 18
8102 GZ Raalte
0572 330468
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie zijn we?


In juni 2002 zag DDMC het levenslicht. Een nieuw bedrijf moet in principe de tijd krijgen om aan haar reputatie te werken, maar in het geval van DDMC was haar naam al gevestigd voordat ze voor het eerst de deuren opende.

Dit heeft alles te maken met de ruime ervaring van de oprichters in de grafische wereld. In de jaren na de start is hard gewerkt om de goede naam te behouden. Dat dit meer dan goed is gelukt, blijkt uit de uitstekend gevulde orderportefeuille. Inmiddels weten velen uit Raalte en omgeving de digitale drukkerij te vinden.

De naamsbekendheid blijft echter niet beperkt tot Salland, want het klantenbestand vermeldt namen uit het gehele land. In de praktijk blijkt dat men soms de moeite neemt om honderden kilometers te rijden om van het vakmanschap van DDMC gebruik te maken. Vakmanschap, dat wordt geboden door acht personeelsleden, die ieder thuis zijn op een specifiek deelgebied.

Er is sprake van een klein team en daardoor zijn de communicatielijnen bijzonder kort. Het team is echter groot genoeg om bijzondere en omvangrijke klussen te kunnen verwerken.

Digitaal drukwerk


DDMC is vooral een digitale drukkerij. De investering in de HP Indigo press 5000 heeft het bedrijf bepaald geen windeieren gelegd. Het is dé digitale drukpers en daarmee wordt de kwaliteit van offset drukwerk het dichtst benaderd.

In feite kun je niet anders concluderen dan dat iedere afdruk een unieke afdruk is. De hoge kwaliteit wordt onderschreven door de bedrijven, die voorheen gebruik maakten van offset drukwerk.

Offset drukwerk


DDMC mag dan vooral een digitale drukkerij zijn; dat wil zeker niet zeggen dat ze het traditionele offset drukwerk helemaal heeft afgezworen.

Integendeel, deze druktechniek leent zich nog steeds uitstekend voor het drukken van huisstijlmiddelen voor de zakelijke markt, zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.

Ook de particulier heeft vaak te maken met offset drukwerk, want het wordt ingezet voor het drukken van rouw-, trouw- en geboortekaarten.

Bijzondere werkzaamheden


DDMC heeft zich de laatste jaren onder andere toegelegd op het drukken van boeken, waarbij de nabewerking veelal eveneens in eigen huis kan plaatsvinden.

Of het nu gaat om een garenloze, genaaide, gebonden, gehechte of gebrocheerde afwerking; DDMC levert het zoals altijd volgens de basisprincipes van het bedrijf: vakkundig, nauwkeurig en op tijd.

Tevens is DDMC in staat om in eigen huis te lamineren en kan ze drukwerk zowel personaliseren als van een nummer voorzien. Dat deze handelingen niet hoeven te worden uitbesteed, betekent tijdwinst en het komt ook de kwaliteit ten goede.

Saffier coating


DDMC heeft vanaf de start aangetoond dat ze beschikt over een gezonde portie lef en ondernemersgeest. Ze heeft het namelijk aangedurfd om zich te specialiseren.

Daar profiteren de zakelijke en particuliere klanten van, maar ook collega’s. DDMC is namelijk de enige drukker in Nederland die alle papiersoorten kan voorzien van een saffier coating.

Deze bewerking is noodzakelijk om het papier geschikt te maken voor de HP Indigo press 5000. DDMC brengt deze saffier coating aan voor collega’s, die gebruik maken van de HP Indigo press 5000, maar tevens voor alle papierleveranciers.

Aanvullende informatie

 • Plaats: Raalte
 • Straat: Kaagstraat 18
 • Postcode: 8102 GZ
 • Telefoonnr: 0572 330468
 • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lees 1730 keer

Gerelateerde items (op tag)


Zoek

Filter Diensten

 • Taxi bedrijven Salland

  Drukkerijen in Salland

  Catering bedrijven in Salland

  Fotografen

  Boekingskantoren

  Videografen

  Grafische vormgevers

  Entertainers inhuren

  Party en event planners

Geef je mening

Binnenkort

Populairste diensten

Video's

Facebook

Geef je mening