Muziek Genre Band

Band - BigBird Band

Beoordeel dit item
(1 Stem)

In 2015 o.a. opgetreden op:

Kole Kermse
Midzomerfeest
Bouwvakfeest Nieuw-Heeten
Sukerbietenfeest
Pompdagen Heino

 

Big Bird Band.

Ze zijn de eindbazen onder de coverbands, de 5 onweerstaanbare mannen van BigBird. In een gloednieuwe, hartverwarmende topshow vuurt de band maar liefst 120 meezingers op je af. En dat alles in een razend tempo: coupletje, refreintje en door! Geen tijd om naar adem te happen: dansschoentjes aan en uit je plaat gaan!

De afgelopen jaren speelden ze in alle uithoeken van het land en ver daarbuiten. Ze stonden op de tofste festivals, de grootste studentenfeesten, ze speelden in voorprogramma’s van Guus Meeuwis en Jeroen van der Boom, en ze stonden tijdens De Vrienden Van Amstel Live in Ahoy met VanVelzen en Jan Smit op het podium. Als grote kers op de taart mogen ze Robbie Williams tot één van hun grootste fans rekenen, hoe gaaf is dat!

In 2015 doen de sexy birds er nog een schepje bovenop: de Recht In Je Hart Tour is grootser, energieker, uitzinniger en interactiever dan ooit. Een hoge dosis spektakel voor jong & oud.

Van kleine kroeg tot mega feesttent, BigBird is liefde op het eerste gezicht. Al je lievelingshits komen voorbij: van Bruno Mars en Guus Meeuwis via de Spice Girls en AC/DC naar Afrojack en Nielson. Keiharde rock, happy hardcore en de allerzoetste liefdesliedjes verpakt in de vetste medleys & mash-ups!

BigBird maakt je gek, verovert je hart en gaat er nooit meer uit!

Aanvullende informatie

  • Genre: All-round, Coverband
  • Provincie: Utrecht
  • Muziek voor een: Tentfeest, Discotheek, Feest/Carnaval

Media


Zoek

Filter Bands

Populairste bands

Binnenkort