Muziek Genre Band

Band - Broadway

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

In 2015 o.a. opgetreden op:

Broeklanderfeest

 

Broadway, de naam staat in de wereld synoniem voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar de cultuur van muziek en theater en laat zich keer op keer verrassen.

Zo is het ook bij Broadway de Band. Dat is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire wat altijd iedereen zal boeien, 6 zeer sympathieke top musici en een geweldige hardwerkende crew. De ideale invulling voor elk event, want de coverband kan en wil alles en overal spelen. Van bedrijfsfeest tot de grootste feesttent en van de meest intieme bruiloft tot een swingende discotheek.

Broadway is de ideale band om mee te werken. Zonder allerlei fratsen maar gewoon zeer gedegen, altijd optimaal presterend en bovenal van een top niveau in Nederland. Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands en laat dat altijd en overal zien!

Broadway is een altijd vernieuwende band en laat dit ook nu weer zien. In december 2014 is onze nieuwe show gelanceerd, met nieuwe podiumdelen, een nieuwe lichtshow en nog meer klasse en glamour! Dus komt dat zien!

Aanvullende informatie

  • Genre: All-round, Coverband
  • Provincie: Onbekend
  • Muziek voor een: Tentfeest, Feest/Carnaval

Media


Filter Bands

Populairste bands

Binnenkort

Facebook

Website