Muziek Genre Band

Band - Baby Blue

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

In 2015 o.a. opgetreden op:

Dijkerhoeksfeest

 

Baby Blue bestaat uit zes jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaan op het publiek. Vanaf de eerste minuut worden de toeschouwers geraakt door de aanstekelijke muziek en staat de hele tent op zijn kop. Ongeacht het tijdstip of de locatie, keer op keer bouwen zij een groot en geweldig feest. 

Baby Blue verovert in een razend tempo het live-circuit: van kroegen tot grote feesttenten en van supportshows voor de Dijk, BZB en de Golden Earring tot verschillende festivals zoals de Zwarte Cross, Festyland, 7th Sunday en Dicky Woodstock.

De visie van de jongens zorgt voor een origineel concept. Feest met Baby Blue is namelijk alles, behalve leeftijdsgebonden. Het brede en zeer toegankelijke repertoire dendert in sneltreinvaart voorbij. Pop, rock ’n roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerse, Nederlandse, Duitse, ruige, ontroerende hit. Ach, je begrijpt het wel. Je kunt het zo gek niet bedenken of Baby Blue speelt het met maar enkele voorwaarden: iedereen kent het, iedereen zingt het, iedereen danst het en iedereen springt het.

Een optreden van Baby Blue is voor jong en oud een onvergetelijke en unieke ervaring!

Aanvullende informatie

  • Genre: All-round, Coverband
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Muziek voor een: Tentfeest, Discotheek, Popfestival, Feest/Carnaval

Media


Zoek

Filter Bands

Geef je mening

Populairste bands

Binnenkort

Video's

Facebook

Geef je mening