Partyboerderij Sallandshoeve

Beoordeel dit item
(1 Stem)

"Partyboerderij Sallandshoeve"

Holterweg 85a

8112 AE Nieuw Heeten

0572 321 630

 

De Brasserie

De Brasserie biedt plek voor zo'n 40 á 50 gasten. De bar is het bijgebouw van het restaurant en werd vroeger gebruikt als varkensstal. Nu is het een gezellige plek om te ontspannen aan de bar of een lekker kopje koffie te drinken. Er kan ook gebruik worden gemaakt van de lunchkaart of u kunt een kleine maaltijd nuttigen. In de winterperiode wordt de brasserie ook gebruikt als a la carte restaurant. Maar deze ruimte bied ook mogelijkheden voor het vieren van een gezellig feestje waarbij echt een cafe gevoel gecreeerd word. 

De Vuurplaats

De vuurplaats biedt plaats aan ruim 90 gasten. Een prachtige grote ruimte die uitkijkt op de oprijlaan en de terras met speelweide. Het is het vroegere woonhuis van de 100 jaar oude boerderij. Er hangt hier ouderwetse gezelligheid maar wat de sfeer hier nog aangenamer maakt is de open haard, daaraan heeft deze ruimte ook haar naam aan te danken. Deze is erg geliefd bij de gasten en wordt daarom vaak gebruikt. De Vuurplaats is een gezellige ruimte om uw huwelijksfeest of familiefeest te organiseren. De Vuurplaats wordt naast feesten en partijen ook gebruikt als a la carte restaurant.

Op doordeweekse dagen is de Vuurplaats de ideale locatie voor vergaderingen, bijeenkomsten of teambuildingsessies. Informeer vrijblijvend naar onze speciale arrangementen.

De Dêle is de oorspronkelijke schuur van de boerderij. Hierin stonden de koeien en werktuigen en gereedschappen gereed voor gebruik. Het is nu omgetoverd tot een prima ruimte voor familiefeesten of groepen van zo’n 30 personen.

De gasten vinden het prettig dat je de Dêle kunt afsluiten als een eigen ruimte, zodat je bijvoorbeeld met je eigen familie apart kan zitten, met het nuttigen van buffet of menu. Het voordeel van de Dêle is dat je deze ook bij het restaurant kan aantrekken, zodat deze ruimte dan plaats bied aan zo’n 100 gasten. Wat daarbij ook veel gedaan wordt is het buffet in de Dêle plaatsen en het restaurant gebruiken voor het feest.

Bowlingkelder

Restaurant Sallandshoeve beschikt over twee automatische bowlingbanen. Daarnaast beschikken wij over twee handboogschietbanen. Tenslotte is o.a. aanwezig oud Hollandse spelen, sjoelen, 4-op een rij, een X-box met kinect, dartborden, pooltafel, voetbalspel. Kortom een echte speelkelder met genoeg activiteiten voor jong en oud. De kelder biedt naast de activiteiten ook ruimte voor zo'n 30 á 40 zitplaatsen en wordt dan ook regelmatig gebruikt bij familiefeesten waarbij een aantal uur in de kelder wordt doorgebracht. De kinderen kunnen zich tijdens een groot feest in het restaurant prima vermaken in de kelder. Ook is het mogelijk samen met een eigen gezelschap, een uurtje te bowlen en daarna te gourmetten of genieten van een heerlijk diner. Kijk voor meer informatie ook eens bij arrangementen.

De bowling- en handboogschietbanen zijn ook "los" te reserveren.

Restaurant 

Vanaf 17 uur kunt u a la carte dineren. Wij hebben voor u keuze uit verschillende voor- hoofd en nagerechten. Graag vragen we u van te voren te reserveren. Dit kan door te Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0572 321 630.

Voor meer info:

 http://www.restaurantsallandshoeve.nl/home


Zoek

Filter feestlocaties

Geef je mening

Binnenkort

Populairste feestlocaties

Video's

Facebook

Geef je mening